Kødbyen i København – en kulturel nerve

Kødbyen er det populære udtryk for den del af Vesterbro i København, hvor størstedelen af byens fødevaregrossister, specielt kødgrossister, holder til. Men området har samtidig udviklet sig til at være en hovednerve i det københavnske kulturliv, og igennem de seneste år er gallerier, restauranter, klubber, barer, butikker og kontorfællesskaber skudt op. Forbilledet er New Yorks Meatpacking District.

Her på sitet vil du kunne læse om de mest interessante nye tiltag i Kødbyen.

Soho Kontorhotel er blandt de bedste kontorfællesskaber i København og tilbyder kontorfaciliteter med plads til 350 arbejdspladser fordelt i egne kontorer samt i åbne miljøer. Soho dækker over 6000 m2 og tilbyder receptionsservice, møde- og konferencefaciliteter, 240 m2 tagterrase, kantine, game-room og fælles loungeområder samt en bred vifte af serviceydelser.

Soho Kontorhotels vision er at skabe et miljø med mere kant end de traditionelle og formelle kontorfaciliteter, man kender til. Atmosfæren i SOHO afspejler omgivelser med et kreativt livligt og socialt miljø, hvor forventningen er, at beboerne kan drage fordele af hinandens kompetencer og netværk.

Restauranter i Kødbyen

Blandt restauranterne i Kødbyen kan man særligt fremhæve Fiskebaren, som har en anbefaling i Michelin-guiden og serverer fremragende mad. Den er afgjort et besøg værd, hvis man er i området. Menukortet varierer ofte fra dag til dag, alt efter hvad der landes af fisk. Naturligvis varierer det også efter sæsonen. Som en interessant detalje kan det nævnes, at man kan købe en dansk hvidvin her, som faktisk smager ganske glimrende.

Også Pate Pate er værd at nævne. Her kommer inspirationen fra et rustikt fransk landkøkken med fokus på gode råvarer og vine.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>